Archive

Rudina Aliu neser do te niset per ne turneun e fuqishem qe do te zhvillohet te dielen ne Mal te zi ne Ulqin ku ka mbi 600 garues nga shume shtete te ndryshme. SUKSESe

Sot me 01. Prill 2017 ne palestren e sporteve ,, ASLLAN RUSI” ne Tirane u mbajt turneu tradicional mbarekombetar ,,ABEDIN LAME” ne mundje te lire dhe ate klasike per junior ne kategorite e meshkujve dhe te femrave. Ne kategorine e