Archive

Në ambient të hapur, në sheshin në Prishtinë, është mbajtur turneu ndërkombëtar i boksit “NATO Thank You”. Turneu është organizuar nga Aziz Salihu, kryetar i klubit të boksit Prishtina, fitues i medaljes së bronztë olimpike në vitin 1984 në Los

Edhe një talent po lind tek familja, Aliu nga Ohri. Pas sukseseve të Artanit në Kik Boks, tani edhe vëllai i vogël Enisi po vazhdon rrugëtimin e sporteve luftarake, por ky i fundi me boks. Edhe pse është 11 vjeqar,

Në turneun prestigjioz të mundjes për fëmijë dhe kadetë, “Dinko Petrov”, i cili gjatë ditës së sotme u mbajt në Stara Zagora të Bullgarisë, sërish nuk munguan paraqitjet e mira dhe medaljet për përfaqësuesit e klubit tonë, me ç`rast ata,

Rudina Aliu neser do te niset per ne turneun e fuqishem qe do te zhvillohet te dielen ne Mal te zi ne Ulqin ku ka mbi 600 garues nga shume shtete te ndryshme. SUKSESe

Sot me 01. Prill 2017 ne palestren e sporteve ,, ASLLAN RUSI” ne Tirane u mbajt turneu tradicional mbarekombetar ,,ABEDIN LAME” ne mundje te lire dhe ate klasike per junior ne kategorite e meshkujve dhe te femrave. Ne kategorine e