Judo

Xhudistët janë ata të cilët i sollën Kosovës medalje të shumta nga arena ndërkombëtare edhe pse të njëjtit u përballën

Xhudistët fitojnë shumicën dërmuese të medaljeve për Kosovën në gara prestigjioze ndërkombëtare. Por medaljet e tyre kanë munguar që nga

Mundje

Zyrtarisht mundjes i shtohet edhe një klub i ri. KM Shkupi tashmë do të jetë në mesin e klubeve që

  Sot  në MKRS Kryeministri Avdullah Hoti  mori pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të kontratave mes MKRS-së dhe 38 Federatave

Me rastin e ditës së pavarësisë së vendit, në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut u shpërndanë çmimet tradicionale

Reprezentacioni i Maqedonisë së veriut,  i udhëhequr nga trajneri Lulzim Vrenezi dhe ndihmësi i tij Davor Tasev, kanë përfunduar me

Pasi që më parë u anuluan garat kontinentale, shkak i pandemisë “Covid 19”, Federata Ndërkombëtare e Mundjes ka sjell vendimin

Ther Undertaket më në fund ka emëruar gjashtë kundërshtarët më të mirë që është përballur gjatë karrierës së tij të

Karate - Sportet tjera

Gjatë fundjavës ne Istog u zhvillua turneu memorial “mësuesi Mustafa Blakaj” ku morën pjesë rreth 300 karatesti nga rajoni. Pas

Gjatë kësaj fundjave në Lisbonë të Portugalisë do të zhvillohet Premier Liga botërore në Karate 1, e cila për momentin

Sportet luftarake si të gjitha sportet tjera në Kosovë, u ballafaquan me  telashe të mëdha në vitet e 90-ta (1991-1999),